Strategiske forhandlinger

Forhandlinger krever kunnskap, planlegging, strategi og taktikk. I tillegg kreves det et kaldt hode. Jeg hjelper deg som skal i forhandlinger.

Det optimale er å få til et best mulig resultat for alle involverte, og at alle er fornøyd når de forlater forhandlingsbordet. Dette er mulig å få til med en løsningsfokusert tilnærming, hvor alle parter bidrar til å utvikle kreative løsninger som kan tilfredsstille ulike behov og prioriteringer.

Du bestemmer selv hvor mye hjelp du egentlig trenger. Jeg kan gi deg coaching og veiledning om planlegging og kommunikasjon, både før, under og etter forhandlingene. Jeg kan hjelpe deg å rydde i strategien din, slik at du har klart for deg hva som er alternativene, både for deg selv og din forhandlingspartner. Jeg kan også gi deg en juridisk vurdering av saken din, slik at du kan bli bedre i stand til å vurdere din egen, og motpartens, forhandlingsstyrke. Hvor mye veiledning du trenger bestemmer du selv. Du bestemmer også selv om jeg skal bistå deg i selve forhandlingen, eller om du gjør dette på egen hånd.

Uansett vil du ha god nytte av å diskutere saken med en nøytral tredjepart med peiling på forhandlinger. Kontakt meg for en uforpliktende samtale om hva du trenger, og om jeg kan hjelpe deg!

Kontakt meg

Telefon: 936 30 059
Epost: mail@negoti8.no