Coaching faglig utvikling for ledere

Er du ny som leder? Har du som har lenger fartstid som leder av og til ønsket deg en sparringspartner? En som ser det hele litt på avstand og som har de rette kunnskapene som utfyller din egen kompetanse? Jeg har solid kompetanse innen arbeidsrett, ledelse og organisasjonspsykologi, og gir deg råd når du står fast. Jeg liker å arbeide med mennesker, og holder et kontinuerlig løsningsorientert fokus.

De aller fleste ledere bruker mye tid på konflikter, bruk meg gjerne som sparringspartner for å sikre at du gjør dette på en hensiktsmessig måte, og at du følger regelverket. Dette er mitt spesialområde. Undersøkelser viser at store deler av sykefravær kan skyldes et dårlig organisatorisk eller psykososialt arbeidsmiljø. Jeg hjelper deg med å finne gode løsninger. Jeg kan også hjelpe deg med strategi i forhold til bedriftskultur, og oppfølging av sykemeldte arbeidstakere.

Jeg er ikke en coach for å "finne deg selv", men jeg har mye faglig å bidra med som kan bidra til å utforske perspektivet ditt. Dette kan være veldig nyttig for deg som skal utvikle deg som leder.

 


Coaching konflikthåndtering

Det kan være vanskelig å komme ut av en konflikt på en elegant måte, selv når du står relativt uforskyldt som en part av denne. Noen ganger kan det føles som å trå i sirup: Hardt arbeid, og man kommer ingen vei. Er man alene om dette er det en utakknemlig oppgave, og i verste fall kan det gå ut over både nattesøvn og helse.

Jeg kan hjelpe deg å finne alternative løsningsmetoder og gi deg coaching i forhold til å komme videre. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, så ser vi om det er noe jeg kan gjøre for deg. Jeg samarbeider også med en meget dyktig personlig coach, og henviser deg gjerne videre dersom du ønsker det.


Interessert i en kaffeprat?

Inviter deg selv! Jeg tar gjerne imot meldinger på SMS eller telefon til 936 30 059 for å avtale tid, evt. send en epost til epg@negoti8.no. Det er veldig hyggelig hvis du vil ta kontakt, enten det gjelder din utvikling, eller noe annet du lurer på. 

Hva er viktig for deg?

Hva er ditt talent? Hva vil du bruke tiden og energien din på? Er det vanskelig å finne ut av det alene? Fokus er viktig for å komme videre. Enten du ønsker hjelp fra meg som rådgiver, eller Marit Simonsen Ohm som er utdannet coach, vil vi hjelpe deg på vei. Ta kontakt!